Xlayer - Bachelorprosjekt

Collage of pictures taken for the student blog

Bacheloroppgaven på Westerdals Oslo ACT skriver jeg sammen med fire medstudenter hos Runestone Interactive. Der har vi fått i oppdrag å lage en prototype for et av deres spennende prosjekter innen Mixed Reality. Vi jobber her med både design og Unity for å lage en interaktiv prototype i Microsofts nye brille; Hololens. Les mer om min rolle som interaksjonsdesigner.

Skoleprosjekt - Zipp

Bugfix logo

I dette skoleprosjektet var det DNB som var kunde. Her skulle vi som gruppe utvikle en applikasjon for genereasjon Z. Jeg fungerte i dette prosjektet som interaksjonsdesigner der jeg var med på å både utvikle design, men også brukerteste og gjøre innsiktsarbeid. Les gjerne mer om min rolle i prosjektet.

Turgut Music

Bilde av Turgut

Det største prosjektet mitt ved siden av studiene har vært Turgut Music. Her har jeg fungert som en grafisk designer der jeg har laget logo, album-cover og markedsmateriell i tillegg til å fungere som fotograf når det er nødvendig. Jeg har også utviklet www.turgutmusic.com. Se gjerne flere av prosjektene jeg har gjort for Turgut Music.

Logoer

picture of logo

Ved siden av studiene har jeg tatt på meg små oppdrag ved å lage logoer. Jeg syns det er kjempegøy å jobbe i illustrator med bokstaver, farger og former! Se alle logoer jeg har laget.