KIT logo

picture of logo

I 2016 var jeg med i KITs logokonkurranse, og vant. Studentorganisasjonen Kvinner og IT er en studentforening på Westerdals Oslo ACT som gjør det enklere for kvinner på skolen å samles for å diskutere teknologi sammen med bransjen.

Crossfit Groruddalen Logo

Crossfit groruddalen simple logo

I dette prosjektet bidro jeg med ny logo i navnbyttet til crossfitsenteret i Groruddalen. Eierne ønsket en enkel og elegant logo. Besøk gjerne nettsiden deres, eller treningssentere, for å se logoen i bruk.

Brødsmula studentforening

brodsmula logo

I starten av femte semester på Westedals Oslo ACT startet en medstudent studentforeningen Brødsmula for alle som var interessert i interaksjonsdesign. Jeg ble med henne, og tok på meg rollen som grafisk designer. Jeg lagde "Brødsmula og "Smula" logo, bilder til Twitter, Facebook og LinkedIn og plakater til arrangementene våre.

Bugfix logo

Bugfix logo

En venn av meg startet egen bedrift, Bugfix, og ønsket at jeg skulle lagde en logo. Han ønsket en logo som var morsom og teknologisk uten å skremme den eldre målgruppen.

Nagan Youth logo

Bugfix logo

En helt fantastisk dame, Mary Frieda Nagan, startet en veldedighetsorganisasjon for å hjelpe ungdom over hele verden. Jeg ble spurt om å lage en enkel og elegant logo ved bruk av noen som strekker ut en hjelpende hånd.