profile

Om Cejo

Mitt navn er Cecilie Johnsen. Juni 2018 fullfører jeg en bachelor i Interaktivt Design på Westerdals Oslo ACT. Jeg skriver bacheloroppgaven sammen med fire medstudenter hos Runestone Interactive. Der utvikler vi en prototype for et av deres prosjekter innen mixed reality.

I 2014 fullførte jeg en bachelorgrad i Digital Kultur på Universitetet i Bergen. Der leverte jeg en bacheloroppgave om retorikk i webdesign.

Interaksjonsdesigner

Jeg elsker å jobbe med design, men jeg har også noe kunnskap i koding. Porteføljen du nå ser på er hardkodet i HTML/CSS og bygd opp med enkel bruk av Bootstrap. Jeg klarer med andre ord enkelt å kommunisere med utviklere, samt lage enkle nettsteder i HTML/CSS.

Jeg ønsker å jobbe som interaksjonsdesigner der jeg jobber med design, samtidig som jeg kan være med i prosessen der man setter produktet på prøve i en brukertest.

Ferdigheter

  • Photoshop
  • Illustrator
  • InDesign
  • Lightroom
  • Invision
  • HTML/CSS (javascript)
  • Brukertesting
  • Scrum
  • Innsiktsarbeid/analyse

Westerdals markedsteam

Collage of pictures taken for the student blog

I tidsperioden august 2015 til juni 2016 (1.året på Westerdals) var jeg en del av markedsteamet i Westerdals Oslo ACT. Her delte jeg ansvaret for Westerdals' Snapchatkonto, Instagram og studentblogg. På de ulike mediene bidro jeg med personlige tekster og bilder fra hvordan det var å være teknologistudent på Westerdals Oslo ACT.

Cejo Blogg

Collage of pictures taken for the student blog

På min personlige blogg skriver jeg om det som tar opp mye av fritiden min, veganisme og dyrs rettigheter. Jeg er veldig glad i dyr, og tok derfor skrittet helt ut i august 2017. Jeg gikk fra å spise brent frossenpizza til å utforske kjempespennende nye veganske oppskrifter. Jeg prøver alltid å lære mer om alt fra dyrenes liv til menneskers helse.

Hawaii Blogg

Collage of pictures taken for the student blog

Selv om jeg (til min fars og beste venninnes fortvilelse) ikke er så glad i å gå på tur, er et av mine stolteste øyeblikk da jeg klatret opp 3922 trappetrinn for å komme til toppen av Haiku. På Hawaii tok jeg fag i både journalistikk og multimediadesign, samt et fag i språket Hawaiian (ikke test meg i det er du snill). Les gjerne mer om utvekslingssemester jeg tok som en del av bacheloren i Bergen på Hawaii-bloggen. Der kan du lese om alt fra studiene til avslappende strandliv.